Zlatan Ibrahimovic riscă să primească o amendă usturătoare

  • Ibrahimovic riscă să fie amendat de poliţia suedeză.
  • Atacantul lui AC Milan a condus ilegal pe străzile Suediei bolidul său în valoare de 1.6 milioane de lire sterline
  • Zlatan a revenit în Italia şi se află în carantină.
  • Fotbalistul suedez şi-a cumpărat bolidul de ziua sa la data de 3 octombrie. Este vorba despre un Ferrari Monza SP2 personalizat.
109 afișări
Imaginea articolului Zlatan Ibrahimovic riscă să primească o amendă usturătoare

Zlatan Ibrahimovic riscă să primească o amendă usturătoare

Jucătorul celor de la AC Milan s-a aflat în Suedia pe timpul pandemiei şi nu a rezistat tentaţiei de a scoate la plimbare bijuteria pe patru roţi deşi aceasta nu avea autorizaţie de circulaţie.

Autorităţile suedeze s-au autosesizat, iar atacantul riscă să primească o amendă usturătoare.

Iată-l pe Ibrahimovic conducând superbul său bolid pe străzile din Stockholm.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici