Zlatan Ibrahimovici a câştigat pentru a zecea oară Balonul de Aur în Suedia - VIDEO

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a câştigat, luni, pentru a zecea oară în carieră Balonul de Aur al Suediei, informează L'Equipe.

352 afișări
Imaginea articolului Zlatan Ibrahimovici a câştigat pentru a zecea oară Balonul de Aur în Suedia - VIDEO

Zlatan Ibrahimovici a câştigat pentru a zecea oară Balonul de Aur în Suedia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Ibrahimovici a primit premiul de la fostul internaţional portughez Luis Figo într-o gală organizată la Stockholm.

"V-am promis că anul acesta voi fi prezent la ceremonie, dar nu pot să promit acelaşi lucru pentru anul viitor. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături de la începutul carierei", a declarat internaţionalul suedez.

Zlatan Ibrahimovici, în vârstă de 34 de ani, a mai primit acest premiu în 2005, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 şi 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici