Zoria Lugansk a dat afară 11 jucători pentru implicare în meciuri trucate

Clubul Zoria Lugansk, Ucraina, a dat afară 11 jucători de la echipa de tineret pentru implicare în meciuri aranjate, partidele vizate fiind cele cu Metalist Harkov, Şahtior Doneţk şi FC Cernomoreţ, informează presa ucraineană.

102 afișări
Imaginea articolului Zoria Lugansk a dat afară 11 jucători pentru implicare în meciuri trucate

Zoria Lugansk a dat afară 11 jucători pentru implicare în meciuri trucate (Imagine AFP / Mediafax.ro)

Directorul general al clubului, Serghei Rafailov, a declarat că oficialii grupării au efectuat propria lor investigaţie, în urma căreia tinerii fotbalişti au recunoscut că au primit de la o persoană sume între 650 şi 900 de euro pentru a nu îşi apăra corect şansele în anumite partide.

Declaraţiile jucătorilor au fost transmise Comisei de Disciplină a federaţiei ucrainene.

Meciurile vizate sunt din campionatul "under 19", împotriva echipelor Metalist Harkov, Şahtior Doneţk şi FC Cernomoreţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici