7 legume şi fructe care se pot prepara la grătar

Fiecare persoană a făcut sau a mers la grătar măcar o dată în viaţă. Majoritatea preferă să prepare carne la grătar, dar şi legumele şi fructele pregătite în acest fel sunt gustoase. Business Insider a realizat o listă a şapte legume şi fructe care se pot pune pe grătar.

3160 afișări
Imaginea articolului 7 legume şi fructe care se pot prepara la grătar

7 legume şi fructe care se pot prepara la grătar (Imagine: Mediafax Foto/Hepta)

Piersici

Atunci când mâncăm piersici la grătar împreună cu o bucată de pui sau friptură, piersicile la grătar sunt foarte gstoase. Ele pot fi, de asemenea, servite la desert.

Avocado

Food52 recomandă o reţetă de avocado la grătar cu roşii cherry şi ierburi, reţetă la care putem adăuga lămâi (da, şi lămâile se pot pune pe grătar).

Pepenele roşu

Dulce, revigorant si adorat de mulţi, pepenele verde are un gust special pe grătar. Căldura de grătar intensifică dulceaţa fructului suculent, care poate fi servit direct de pe grătar sau într-o salată.

Ananas

Este la fel de normal să punem ananasul pe grătar cum este să-l punem în blender. Se taie fructul în inele, se aruncă pe grătar şi avem o mâncare delicioasă şi sănătoasă. Puteţi adăuga, de asemenea, îngheţată de vanilie şi sos de rom la această reţetă.

Zucchini şi squash

Aceste două legume merg împreună ca Batman şi Robin, aşa cum afirmă Business Insider. Puteţi să le încercaţi în stil kebab sau pur şi simplu la grătar, cu un pic de sare şi puţin ulei de măsline. Fiecare chef iubeşte o garnitură care se găteşte în câteva minute.

Ciuperci portobello

Este timpul ca burgerii din ciuperci portobello să primească respectul cuvenit. Textura lor le face un substitut perfect pentru hamburgeri, iar de aroma lor se bucură atât carnivorii, cât şi vegetarienii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici