Absenţa sexului ne scurtează viaţa. Două partide de amor pe săptămână te ajută să trăieşti mai mult

Lipsa dialogului în cuplu reprezintă motivul pentru care o femeie din şapte nu are niciodată orgasm, potrivit unui medic cardiolog american. O viaţă sexuală aproape inexistentă - aceasta este principala problemă de sănătate naţională a americanilor, potrivit medicului cardiolog Mehmet Oz şi nu obezitatea.

148 afișări
Imaginea articolului Absenţa sexului ne scurtează viaţa. Două partide de amor pe săptămână te ajută să trăieşti mai mult

Absenţa sexului ne scurtează viaţa. Două partide de amor pe săptămână te ajută să trăieşti mai mult (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Explicaţia pare a fi una simplă în opinia dr. Oz: dacă oamenii ar face mai mult sex, numărul persoanelor care au probleme cu greutatea ar fi în scădere, deoarece în timpul partidelor de sex se ard mai multe kilocalorii decât într-o oră de fitness.

Potrivit medicului, absenţa sexului duce la micşorarea speranţei de viaţă, iar orice act sexual în plus duce la prelungirea vieţii, informează site-ul "aolhealth.com". "Americanii fac sex, în medie, o dată pe săptămână, deşi, potrivit cercetărilor, două partide de sex pe săptămână ne prelungesc viaţa cu trei ani", spune dr. Oz.

Citeşte mai multe despre beneficiile sexului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici