Asigurarea privată de sănătate care te protejează în cazul unui diagnostic grav

În România 80% din pierderile de vieţi sunt datorate afecţiunilor grave, arată statisticile de specialitate. Bolile de inimă reprezintă principala cauză a deceselor.

1743 afișări
Imaginea articolului Asigurarea privată de sănătate care te protejează în cazul unui diagnostic grav

Asigurarea privată de sănătate care te protejează în cazul unui diagnostic grav (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

Datele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că România se află în primele 4 locuri în lume în ceea ce priveşte mortalitatea de cauză cardiovasculară. Pe primul loc se află Rusia, urmată de Bulgaria şi apoi Ungaria.

Cancerul este a doua cauză de mortalitate. Ultimele statistici ale Ministerului Sănătăţii în ceea ce priveşte incidenţa acestei boli arată că, în 2008, în România, erau înregistrate peste 380.000 de persoane bolnave de cancer.  

Pentru că, din păcate, acest tip de boli apar suprinzător şi schimbă cursul unei vieţi normale şi liniştite, asigurarea privată de sănătate Ultra MED, aflată în portofoliul companiei Metropolitan Life, poate reprezenta un sprijin financiar în caz de afecţiuni grave, precum cele menţionate mai sus.

Produsul oferă acoperire pentru o gama variată de 32 de afecţiuni grave, printre care se numără: cancerul, infarctul miocardic acut, accidentul cerebral vascular, intervenţia chirurgicală de by-pass aorto-coronarian, insuficienţă renală, anemie aplastică, orbire - pierderea totală şi permanentă a vederii, afecţiunea pulmonară în stadiu terminal, afecţiunea hepatică în stadiu terminal, comă, surditate, transplant de organ major sau de măduvă osoasă, scleroză multiplă, paralizie, boala Parkinson, boala Alzheimer şi tumoră.

După ce a fost diagnosticat cu una din aceste afecţiuni, compania pune la dispoziţia clientului o sumă ce poate ajunge până la 800.000 de lei, în funcţie de prima plătită. Aceşti bani pot ajuta clientul să găsească cea mai bună soluţie de îmbunătăţire a stării fizice. În cazul diagnosticării cu o afecţiune gravă, suma asigurată va fi plătită în totalitate, conform condiţiilor generale de asigurare.

Cum funcţionează asigurarea privată de sănătate care te protejează în cazul unui diagnostic grav

Pentru a putea beneficia de despagubire, in cazul in care este diagnosticat cu una din cele 32 de afectiuni grave, clientul trebuie sa contacteze compania de asigurari pentru a incepe procesul de despagubire.

După primirea documentaţiei complete referitoare la solicitarea de despăgubire, plata se va efectua în maxim 30 de zile, conform condiţiilor contractuale. În general, Metropolitan Life efectuează plata despăgubirii în minim 3 – maxim 5 zile lucrătoare de la primirea dosarului complet de documente ce atestă producerea evenimentului  asigurat.

În plus, asigurarea UltraMED oferă acoperire şi rămâne în vigoare chiar dacă clientul îşi schimbă ţara de reşedinţă pe perioada contractului.

Acest material face parte din campania “Sănătatea-i cel mai bun prieten”, susţinută de Metropolitan Life. Urmăreşte campania şi pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici