Automobilele japoneze, dotate cu instalaţii de aer condiţionat cu molecule de vitamina C

Constructorul japonez de automobile Nissan a anunţat că viitoarele sale modele vor fi echipate cu scaune antistres şi instalaţii de aer condiţionat ce difuzează molecule de vitamina C, pentru hidratarea pielii.

46 afișări
Imaginea articolului Automobilele japoneze, dotate cu instalaţii de aer condiţionat cu molecule de vitamina C

Automobilele japoneze, dotate cu instalaţii de aer condiţionat cu molecule de vitamina C (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vrem ca şoferii să simtă că este mai sănătos să te afli la volan decât în aer liber", a declarat un inginer de la Nissan, cu ocazia unei demonstraţii care a fost organizată pe circuitul de teste de la Yokosuka, din apropiere de Tokyo.

Constructorul nipon intenţionează să îşi echipeze viitoarele modele cu un tip de aparat de climatizare care trimite în interiorul maşinii aer îmbogăţit cu molecule de vitamina C, pentru a hidrata pielea, şi un sistem de purificare a aerului pe bază de ioni negativi, conceput de grupul japonez Sharp, specializat în produse electronice.

În plus, scaunele şoferilor vor încorpora tehnici concepute de agenţia spaţială americană (NASA) pentru a ameliora circulaţia sangvină şi pentru a reduce riscul de apariţie a durerilor de spate în timpul călătoriilor pe distanţe mari.

Grupul Nissan a conceput, totodată, un cronometru electronic special, al cărui scop este de a ameliora relaţiile familiale, reamintindu-i din timp conducătorului auto datele de naştere ale membrilor familiei sale, dar şi alte evenimente importante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici