Avantajele de care dispun persoanele ÎNCĂPĂŢÂNATE

Cu toate că este văzută de cei mai mulţi drept un defect, încăpăţânarea poate reprezenta un plus pentru oameni. Sau cel puţin asta susţin oamenii de ştiinţă, scrie Gândul.

503 afișări
Imaginea articolului Avantajele de care dispun persoanele ÎNCĂPĂŢÂNATE

Avantejele de care dispun persoanele ÎNCĂPĂTÂNATE

Studiul, publicat pentru prima dată în anul 2016 şi citat de indy100.com, arată că micuţii încăpăţânaţi au mai multe şanse de a ajunge adulţi de succes.

În cadrul cercetării au fost urmăriţi peste 700 de copii începând de la vârsta de 9 ani şi până la împlinirea vârstei de 40 de ani. Au fost urmărite trăsături de personalitate cum ar fi comportamentul sfidător sau tendinţa de a încălca regulile, alături de traiectoria lor în ceea ce priveşte salariul, potrivit Gândul.

Astfel, oamenii de ştiinţă au observat că acei copii care ignorau frecvent regulile şi spusele părinţilor lor au ajuns să aibă salarii mai mari.

Totuşi, studiul nu a urmărit o clasificare şi în funcţie de alegerile celor implicaţi în cercetare în ceea ce priveşte locul de muncă sau profesia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici