Carnea roşie creşte riscul bolilor de inimă cu 30 la sută

Carnea de peşte reduce însă cu 24 la sută riscul apariţiei unor probleme cardiace, în timp ce consumul de carne de pui reduce cu 19 la sută riscul îmbolnăvirii, potrivit Gândul.

53 afișări
Imaginea articolului Carnea roşie creşte riscul bolilor de inimă cu 30 la sută

Carnea roşie creşte riscul bolilor de inimă cu 30 la sută (Imagine: Publimedia)

Persoanele care mănâncă de două ori pe săptămână carne roşie, de vită, de porc, de vânat, de miel, proaspătă sau prelucrată, prezintă un risc crescut de a suferi de boli cardiovasculare, informează "Daily Mail".

Potrivit cercetătorilor de la Şcoala de Sănătate Publică Harvard din Boston, SUA, riscul de a suferi de boli de inimă creşte cu până la 30 la sută, comparativ cu persoanele care mănâncă o dată pe săptămână sau mai rar carne roşie.

Citeşte mai multe despre carnea roşie pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici