Crash test la viteză record. Ce s-ar întâmpla dacă în maşină ar fi oameni? - VIDEO

Realizatorii unei emisiuni auto au testat rezistenţa unei maşini la impactul cu un zid de beton la cea mai mare viteză de până acum.

6241 afișări
Imaginea articolului Crash test la viteză record. Ce s-ar întâmpla dacă în maşină ar fi oameni? - VIDEO

Crash test la viteză record. Ce s-ar întâmpla dacă în maşină ar fi oameni?

Experţii de la EuroNCAP testează vehiculele la accidente care se petrec la viteze de aproximativ 64 de kilometri pe oră, dând acestora o notă a siguranţei pe care o oferă.

Însă realizatorii emisiunii auto Fifth Gear au testat rezistenţa unei maşini la impactul cu un zid de beton la o viteză de trei ori mai mare, scrie dailymail.co.uk.

Inginerii au adus maşina la viteza de 193 de kilometri la oră, iar impactul cu zidul de beton a fost devastator. În doar 60 de milisecunde, maşina a trecut de la 193 de kilometri pe oră la viteza 0, iar manechinele din interiorul ei au fost complet distruse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici