Cum a slăbit Carmen Brumă 30 de kilograme

Prezentatoarea de televiziune Carmen Brumă a muncit mult pentru talia de viespe care a consacrat-o. În urmă cu câţiva ani, spune ea pentru Gândul , avea 87 de kilograme şi a încercat toate dietele posibile şi imposibile pentru a scăpa de 30 de kilograme.

1905 afișări
Imaginea articolului Cum a slăbit Carmen Brumă 30 de kilograme

Cum a slăbit Carmen Brumă 30 de kilograme (Imagine: Dragoş Cristescu/Mediafax Foto)

"Am băut tot felul de ceaiuri, ba chiar am încercat şi diete drastice de slăbit, printre care celebra supă de varză. Pentru că îmi doream foarte mult să scap de kilogramele inestetice, am reinventat dieta cu supă de varză şi, în plus, am renunţat la fructele şi legumele care mai erau recomandate", mărturiseşte ea. Carmen Brumă spune că a reuşit să scape de cele 30 de kilograme într-un an de zile.

Citeşte mai multe despre cum a slăbit Carmen Brumă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici