De la bere la joint-uri în SUA, ca stimulent de vaccinare. Ce oferă România vaccinaţilor

  • Americanii încearcă să convingă lumea să se vaccineze cu oferte concrete.
  • Preşedintele Biden a promis credit de finanţare companiilor care oferă zile libere angajaţilor dornici să se vaccineze.
591 afișări
Imaginea articolului De la bere la joint-uri în SUA, ca stimulent de vaccinare. Ce oferă România vaccinaţilor

În Chicago se oferă bere ca stimulent pentru vaccinare, iar în New York şi Washington chiar joint-uri de marijuana. Premierul Florin Cîţu spune că România oferă mai mult: revenirea la normalitate.

Întrebat, miercuri, după şedinţa de Guvern, despre stimulentele pe care le oferă alte state şi cele pe care le oferă România pentru a stimula vaccinare, premierul Florin Cîţu a spus că România oferă „cel mai bun stimulent: revenirea la normalitate, la o viaţă fără mască, în care putem circula liber oricând, oriunde”.

„Este cel mai bun stimulent. Nu cred că e nevoie de altceva”, a spus premierul.

SUA oferă stimulente de la bere în Chicago, până la joint-uri de marijuana în New York şi Washingtown. Preşedintele Joe Biden a spus, de asemenea, că oferă un credit de finanţare pentru companiile care oferă zile libere.

„Noi am oferit companiilor în România centre de vaccinare în companii. Se poate face aşa ceva. În acelaşi timp va fi încă o propunere pe masa comitetului inter-ministerial, pe care am făcut-o ca în office-space, dacă toate persoanele sunt vaccinate, să nu se mai poarte mască, de exemplu. Sunt propuneri care sunt pe masă. Vom vedea dacă e nevoie de motivaţii financiare, dar eu cred că suntem responsabili şi vrem să revenim la normalitate”, afirmă Cîţu.

Citiţi continuarea pe www.businessmgazin.ro

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
stimulent,
vaccinare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici