Dieta cu grapefruit

Regim cu salată, regim cu orez, cu sirop de arţar, lacto-vegetarian, raw, Atkins, Zone, DASH, ţi-a mai ramas vreun regim netestat în încercarea chinuitoare de a da jos kilogramele in plus? Îţi recomandăm dieta cu grapefruit. Vezi mai jos ce avantaje are şi cum trebuie urmat!

266 afișări
Imaginea articolului Dieta cu grapefruit

Dieta cu grapefruit (Imagine: Adrian Lupea/Mediafax Foto)

Specialiştii ne asigură că există mai multe variante ale dietei cu grapefruit, printre care unul denumit, în mod absolut eronat, Regimul clinicii Mayo. Toate acestea au însa un singur numitor comun : consumul unei jumătăţi de grapefruit înainte de fiecare masă.

În acest fel poţi beneficia la maximum de efectele enzimelor din fruct, care topesc efectiv grăsimile. Pe lângă acest lucru, caloriile consumate zilnic nu ar trebui sa fie mai mult de 800. Grapefruitul nu are grasimi, are calorii foarte putine, conţine sodiu şi este bogat în vitamina C.

Citeşte mai multe despre dieta cu grapefruit pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici