,,Dosare Secrete'' ce conţin apariţii ale OZN-urilor, publicate de Guvernul britanic

Guvernul britanic va publica informaţii secrete privind apariţiile OZN-urilor în Marea Britanie, potrivit unei publicaţii germane, urmând ca acestea să fie desecretizate după alegerile generale care vor avea loc în iunie.

920 afișări
Imaginea articolului ,,Dosare Secrete'' ce conţin apariţii ale OZN-urilor, publicate de Guvernul britanic

,,Dosare Secrete'' ce conţin apariţii ale OZN-urilor, publicate de Guvernul britanic

Conform Grenzwissenschaft-Aktuell, dosarele secrete vor dezvălui rapoarte nepublicate anterior privind activitatea OZN-urilor din ultimii  50 de ani, înregistrată de către Ministerul Apărării din Marea Britanie. 
 
Potrivit Descoperă, în 2013, Ministerul Apărării a publicat ceea ce ei au susţinut ca fiind toate rapoartele activităţii OZN-urilor, însă, în 2014, aceeaşi instituţie a declarat că 18 rapoarte vor rămâne secrete pentru reexaminarea anumitor conţinuturi. 
 
Desigur, acest act a provocat imaginaţia pasionaţilor de extratereştrii ce au insinuat existenţa vieţii extraterestre. 
 
Citeşte continuarea pe Descoperă.ro.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici