Fanii Nokia sunt surprinşi NEPLĂCUT. Cu cât se va vinde Nokia 3310 în magazine

Vestea lansării vechiului telefon Nokia 3310 a făcut înconjurul lumii, iar fanii Nokia şi/au declarat imediat entuziasmul pe reţelele de socializare. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi când reprezentanţii companiei au lansat oficial noul model.Motivul îl reprezintă preţul.

3014 afișări
Imaginea articolului Fanii Nokia sunt surprinşi NEPLĂCUT. Cu cât se va vinde Nokia 3310 în magazine

Fanii Nokia surprinşi NEPLĂCUT. Cu cât se va vinde Nokia 3310 în magazine

Se pare că preţul a fost mărit la 59 de euro pentru cumpărătorii din Europa. Astfel clienţii din Austria, Norvegia si Cehia au trebuit să plătească 59 de euro pentru pre-comenzile inregistrate, scrie Go4it

Noul Nokia 3310 păstrează designul clasic al emblematicului telefon, cu mici modificări adaptate la prezent. Astfel, noul model de 3310 nu are ecranul monocrom, ci un ecran color mult mai mare decât cel original. Noul display are diagonala de 2,4 inci şi rezoluţia de 320 x 240 pixeli. Telefonul are o cameră de 2 MP şi un slot pentru card microSD. 

Citeşte continuarea articolului pe Go4it

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici