Gustarte.ro/ Luna afinelor. Idei de reţete cu unele dintre cele mai sănătoase fructe din lume

Este sezonul afinelor şi cel mai potrivit moment pentru a te bucura de gustul fantastic şi beneficiile acestor fructe minunate, recomandă Gustarte.ro.

1540 afișări
Imaginea articolului Gustarte.ro/ Luna afinelor. Idei de reţete cu unele dintre cele mai sănătoase fructe din lume

Gustarte.ro/ Luna afinelor. Idei de reţete cu unele dintre cele mai sănătoase fructe din lume (Imagine Hepta)

Afinele sunt considerate alimente inteligente şi sunt excelente pentru memorie. Un studiu realizat în 2012 a arătat că o porţie medie de afine pe săptămână a încetinit procesul de uitare cu câţiva ani. Mai mult, contribuie la înlăturarea stresului.

O ceaşcă de afine proaspete dimineaţa este stimulul de care are nevoie creierul. Sunt un bun aliat în dietele de slăbire. Afinele conţin substanţe antiseptice şi antibacteriene şi se pot transforma într-un medicament miraculos pentru sănătatea ta.

Caută afinele cu aspect prăfuit pe care le speli doar înainte de a le consuma, altfel îşi pierd proprietăţile. Afinele sunt foarte gustoase în salate, în prăjituri, ca limonadă ori sub formă de gem, de sirop sau de vin.

Pentru a citi reţetele recomandate de Gustarte.ro, intraţi aici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici