Hyundai a creat o maşină inteligentă pentru Spitalului de Copii din Barcelona. Maşina analizează starea de spirit a copiilor

  • Hyundai a creat o maşină electrică inteligentă, care înveleşte copiii din spital.
  • Maşina analizează starea de spirit a copilului şi încearcă să-l înveselească.
  • Hyundai a făcut o singură maşină, pe care a donat-o spitalului de copii din Barcelona.
77 afișări
Imaginea articolului Hyundai a creat o maşină inteligentă pentru Spitalului de Copii din Barcelona. Maşina analizează starea de spirit a copiilor

Hyundai a creat o maşină inteligentă pentru Spitalului de Copii din Barcelona. Maşina analizează starea de spirit a copiilor

 
Mersul la doctor este stresant şi pentru tine, ca adult. Dar pentru un copil este mai rău. Hyundai a găsit o soluţie ca să îi calmeze pe micii pacienţi.
 
Firma coreeană a construit o maşină electrică în miniatură, pe care copiii o folosesc să meargă din salon la tratament. Maşinuţa citeşte starea de spirit a pasagerului, adică analizează expresiile faciale, respiraţia şi pulsul cu ajutorul inteligenţei artificiale, după care încearcă să-l înveselească pe micuţ.
 
Hyundai numeşte tehnologia ”Control al Vehicului Adaptat la Emoţii”. În funcţie de starea de spirit, maşina îşi adaptează luminile, muzica, viteza şi celelalte surprize. Toate informaţiile sunt transmise medicului pe o tabletă, iar acesta află când pacientul nu mai este stresat.
 
Singura parte proastă este că Hyundai a făcut o singură maşină, pe care a donat-o Spitalului de Copii din Barcelona, unul dintre cele mai mari din Europa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici