IMAGINE SPECTACULOASĂ: Cometa Panstarrs, surprinsă într-un cadru inedit demn de Walt Disney - FOTO

Cometa Panstarrs, un obiect spaţial rar, a fost surprinsă prin intermediul unei fotografii unice făcută în apropiere de oraşul german Stuttgart.

1998 afișări
Imaginea articolului IMAGINE SPECTACULOASĂ: Cometa Panstarrs, surprinsă într-un cadru inedit demn de Walt Disney - FOTO

IMAGINE SPECTACULOASĂ: Cometa Panstarrs, surprinsă într-un cadru inedit demn de Walt Disney (Imagine: NASA)

Stefan Seip este fotograful care a surprins, într-un cadru deosebit, traiectoria cometei Panstarrs care pare să coboare asupra unui castel aflat la circa 80 de kilometri distanţă de oraşul german Stuttgart.

Fotografia realizată pe 15 martie a fost postată pe site-ul NASA

Adrian Şonka din cadrul Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" din Capitală, notează pe blogul său, sonkab.wordpress.com: "Cometa rămâne pe cerul de seară, îndepărtându-se aparent şi fizic de Soare. În primul caz înseamnă că obiectul rămâne pe cer mai mult timp după ce apune Soarele, iar al doilea că strălucirea cometei scade".  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici