IMAGINI EMOŢIONANTE: Cum a învins un bărbat paralizia şi a reuşit să meargă din nou - FOTO, VIDEO

Mike Loura, un american originar din Connecticut, a suferit în urmă cu ceva timp un accident în urma căruia a rămas paralizat, neputând să mai meargă. Cu toate acestea, bărbatul a reuşit să păşească din nou.

671 afișări
Imaginea articolului IMAGINI EMOŢIONANTE: Cum a învins un bărbat paralizia şi a reuşit să meargă din nou - FOTO, VIDEO

IMAGINI EMOŢIONANTE: Cum a învins un bărbat paralizia şi a reuşit să meargă din nou - FOTO, VIDEO

În timp ce mergea pe bicicletă Mike Loura a fost lovit de o maşină, accidentul ducând la paralizia bărbatului. Medicii i-au spus acestuia că nu va mai putea merge din nou, însă americanul a reuşit să îşi învingă condiţia, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

După accidentul suferit Loura a devenit pacient al Centrului de Reabilitare Gaylord, singura astfel de instituţie din Connecticut, urmând aici un program special prin care a fost ajutat de un exoschelet robotic să meargă din nou. Extrem de încântat de primii paşi pe care a reuşit să îi facă după accident, Mike Loura a spus că se bucură extrem de mult că acum este "La acelaşi nivel cu interlocutorii săi".

"De când am avut accidentul toţi doctorii mi-au spus că nu voi mai putea să merg niciodată. Acum pot să mă uit la voi, pot să mă uit în ochii voştri, aşa cum puteam să fac şi înainte. Încerc să mă adaptez cu maşinăria aceasta şi merg încet la început. Acum, că pot sta drept şi pot purta o discuţie cu cineva fără să fiu nevoit să mă uit tot timpul în sus înseamnă foarte mult pentru mine", a declarat Loura pentru wtnh.com.

Mike Loura este căsătorit şi are două fete şi nu s-a oprit din zâmbit în momentul în care a început să facă primii paşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici