Imagini inedite: Cum se vede schimbarea anotimpurilor din spaţiu - FOTO

Un satelit al NASA a surprins imagini spectaculoase cu schimbarea anotimpurilor în Canada şi America de Nord, în luna septembrie.

1241 afișări
Imaginea articolului Imagini inedite: Cum se vede schimbarea anotimpurilor din spaţiu - FOTO

Cum se vede schimbarea anotimpurilor din spaţiu

Oficial, toamna a început săptămâna trecută, iar imaginile surprinse de satelitul NASA arată modificările care au loc în natură în această perioadă., scrie Huffington Post.

Deoarece zilele sunt mai scurte, copacii îşi încetinesc şi apoi opresc producţia de clorofilă. În timp ce aceasta se degradează, permite apariţia pigmenţilor de culoare roşie, galbenă şi portocalie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici