IMAGINI spectaculoase publicate de NASA: Soarele, aşa cum nu a mai fost văzut vreodată - VIDEO

NASA a realizat primele sale filme de o calitate ultra HD, iar rezultatul este unul spectaculos. Un film de 30 de minute în care este surprinsă activitatea Soarelui a fost făcut public de agenţia americană, scrie Eye Opening.

2854 afișări
Imaginea articolului IMAGINI spectaculoase publicate de NASA: Soarele, aşa cum nu a mai fost văzut vreodată - VIDEO

NASA a făcut public un VIDEO inedit la calitate HD cu erupţiile de la suprafaţa Soarelui

Filmul a fost realizat pe baza imaginilor captate de Observatorul Dinamicii Solare, care a fost lansat în anul 2010 şi a fost special conceput pentru a examina Soarele, captând imagini din 10 lungimi de undă diferite, informează Eye Opening

Fiecare lungime de undă captată de Observatorul Dinamicii Solare evidenţiază diferitele temperaturi ale materiei solare. În observarea acestor multiple tipuri de radiaţie, NASA poate urmări diferite faţete ale activităţii solare, precum erupţiile solare şi fluxurile de plasmă electrificată numite şi "buclele coroanei".

Folosind o rezoluţie de ultimă tehnologie 4K, NASA  a creat o imagine a Soarelui nemaivăzută de publicul larg până acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici