Lista alimentelor sănătoase care îngraşă

Preparate bogate în kilocalorii, măslinele negre şi mierea nu trebuie să lipsească dintr-o dietă echilibrată, dar cantitatea lor trebuie redusă, mai ales când vrem să scăpăm de câteva kilograme, potrivit Gândul.

1269 afișări
Imaginea articolului Lista alimentelor sănătoase care îngraşă

Lista alimentelor sănătoase care îngraşă

Unele dintre alimentele sănătoase au un conţinut ridicat de kilocalorii, ceea ce le face la fel de "periculoase" pentru siluetă ca şi preparatele junk-food, mai ales când vrem să slăbim, susţin nutriţioniştii.

Specialiştii oferă o listă cu astfel de alimente, care nu trebuie excluse dintr-o dietă echilibrată, ci doar reduse la consum, atunci când începem o dietă.

Citeşte mai multe despre lista alimentelor sănătoase care îngraşă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici