Lista viciilor sănătoase. Ce este benefic pentru organism

Unele vicii nu sunt chiar atât de periculoase precum se spune. Potrivit specialiştilor citaţi de Shine.com, există câteva vicii care aduc sănătăţii fizice şi psihice un plus de beneficiu. Cu toate acestea, experţii atrag atenţia că trebuie practicate cu moderaţie.

466 afișări
Imaginea articolului Lista viciilor sănătoase. Ce este benefic pentru organism

Lista viciilor sănătoase. Ce este benefic pentru organism (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Pauzele lungi şi dese cresc productivitatea la locul de muncă. Un studiu al germanilor arată că pauzele în timpul programului de muncă au rolul de a reduce stresul, astfel că angajaţii devin mai eficienţi şi mai productivi, este de părere profesorul Rainer Wieland, psiholog de la Universitatea din Wuppertal, coordonatorul studiului.

În timpul monitorizării, experţii au constatat că persoanele care îşi iau la fiecare oră câte 10 minute de pauză sunt mai relaxate, iar numărul serviciilor profesionale rezolvate de aceştia este mai mare, comparativ cu persoanele care stau permanent cufundate în rezolvarea problemelor solicitate de către şefi.

Citeşte mai multe despre viciile benefice pentru organism pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici