MISTERELE NATURII: Un fenomen natural ciudat, surprins în imagini spectaculoase - GALERIE FOTO, VIDEO

Un fenomen natural ciudat i-a luat prin surprindere pe locuitorii unui sat de pescari din Aberdeen, Scoţia. Străzile, casele şi maşinile oamenilor au fost acoperite de o spumă de culoare albă, provocată de vânturile şi ploile puternice care s-au abătut asupra zonei.

3370 afișări
Imaginea articolului MISTERELE NATURII: Un fenomen natural ciudat, surprins în imagini spectaculoase - GALERIE FOTO, VIDEO

MISTERELE NATURII: Imagine spectaculoase cu un fenomen natural ciudat (Imagine: http://local.stv.tv)

Satul Footdee, cunoscut de locali drept Fittie şi care este situat în extremitatea estică a portului Aberdeen, a fost acoperit de o pătură de spumă albă - formată dintr-un amestec de nisip şi apă, scrie Daily Mail.

Artistul Joyce Cairns a declarat: "Stau în acest sat de 33 de ani şi am văzut multe furtuni puternice, însă nimic nu se compară cu asta. În ultima perioadă nu ne-am putut odihni deloc. Vântul a fost atât de puternic... Când m-am trezit dimineaţă şi m-am uitat pe fereastră nu mi-a venit să cred ce văd. La început, am crezut că marea vine spre noi, apoi mi-am dat seama că este vorba de spumă, care se apropia tot mai mult la fiecare 15 minute".

GALERIE FOTO

O altă localnică, Lindsay Gordon, s-a arătat la fel de surprinsă: "A fost cea mai puternică furtună pe care am văzut-o în ultimii 12 ani. A fost înfricoşător. Totul pare o scenă de iarnă cu spuma care acoperă totul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici