O nouă tendinţă în cosmetică: revitalizarea tenului cu acid hialuronic

Tenul are de suferit din ce în ce mai mult din cauza poluării, dar şi în urma trecerii la un nou anotimp şi din aceste motive se impune un tratament eficient care să revitalizeze pielea - folosirea acidului hialuronic se numără printre cele mai noi tendinţe în domeniu, potrivit unui comunicat.

1579 afișări
Imaginea articolului O nouă tendinţă în cosmetică: revitalizarea tenului cu acid hialuronic

O nouă tendinţă în cosmetică: revitalizarea tenului cu acid hialuronic (Imagine: Shutterstock)

Pentru doamnele care vor să întâmpine primăvara încrezătoare şi cu zâmbetul pe buze, un tratament recomandat de specialişti este revitalizarea cu acid hialuronic, o procedură care oferă rezultate uimitoare.

Biorevitalizarea este un tratament de ultimă oră pentru prevenirea şi întârzierea îmbătrânirii. Specialiştii spun că se foloseşte o formulă specială de acid hialuronic, cu o capacitate foarte mare de hidratare, care se injectează superficial, în special la nivelul feţei, al gâtului şi al decolteului. Substanţa se poate aplica şi la nivelul mâinilor, pentru a atenua zbârciturile sau pigmentarea excesivă cauzată de înaintarea în vârstă. Injectarea se face după ce a fost aplicată pe piele o cremă anestezică.

"Imediat după injectare, timp de câteva ore, pielea va fi uşor roşie, însă urmele vor dispărea în foarte scurt timp", declară medicul Adriana Frăţilescu, de la Perfect Lines.

Biorevitalizarea este un tratament perfect pentru vineri seară, ţinând cont că rezultatele complete vor putea fi admirate după una sau două zile.

Acest tratament este indicat pentru anotimpul călduros, întrucât protejează tenul de acţiunea nocivă a razelor soarelui.

Protocolul presupune două injectări la interval de o lună şi apoi o şedinţă la fiecare şase luni. Pentru doamnele de vârste înaintate, şedinţele se fac mai des.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici