Slăbeşte mâncând ciorbă de varză

Dacă vrei să scapi de câteva kilograme, ai nevoie de o dietă rapidă şi eficientă: cura cu ciorbă de varză. Poţi da jos între cinci şi şapte kilograme într-o săptămână, dar îţi trebuie neapărat ambiţie, ca să nu te abaţi de la regim. Mai mult, pentru ca dieta să-şi păstreze efectul trebuie urmat un program alimentar echilibrat.

149 afișări
Imaginea articolului Slăbeşte mâncând ciorbă de varză

Slăbeşte mâncând ciorbă de varză

Un astfel de regim te ajută să slăbeşti rapid, indiferent de cantitatea de ciorbă de varză pe care o vei mânca zilnic, datorită conţinutului mic de calorii al verzei şi proprietăţilor sale detoxifiante. În plus, cine urmează acest regim trebuie să renunţe la pâine, alcool şi băuturi carbogazoase. Cura nu are însă efecte pe termen lung şi trebuie completată cu o alimentaţie sănătoasă şi după încheierea celor şapte zile de “răsfăţ” cu ciorbă de varză.

Citeşte mai multe despre cura cu ciorbă de varză pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici