Slăbire fără dietă şi sport. Tu ce ştii despre pastilele de slăbit?

Sarmale, lebăr, carnaţi, salata de boeuf. Ana (26) şi-a făcut de Crăciun un cadou… neplăcut: 5 kilograme în plus. La 1,65m ea cântărea 70kg şi, din cauza slujbei, să ajungă la sala de sport sau să mănânce sănătos, la ore regulate, îi este imposibil. Aşa a ajuns la soluţia cea mai simplă, dar şi cea mai periculoasă: pastila de slăbit. În 3 săptămâni a slăbit deja 5 kilograme şi nu vrea să se oprească aici, în ciuda riscurilor la care se supune când ia pastila.

240 afișări
Imaginea articolului Slăbire fără dietă şi sport. Tu ce ştii despre pastilele de slăbit?

Slăbire fără dietă şi sport. Tu ce ştii despre pastilele de slăbit?

Ana ia în fiecare dimineaţă, înainte de masă, o pastilă care promite o slăbire de 10 kg pe lună. "La Craiova, de unde am luat-o eu, costă 3 lei pastila, pe net găseşti oferte, 3 cutii 70 de lei sau cam aşa", povesteşte ea.

De când Mutu a ajuns pe prima pagina a ziarelor după ce a consumat sibutramina (o subsţanţă care acţionează asupra sistemului nervos inhiband senzatia de foame), exista multe zvonuri legate de anorexigene (substantele care actioneaza asupra apetitului). Zvonurile sunt alimentate şi de faptul că produsele care conţin sibutramină s-au scos de pe piaţă în următoarele ţări: SUA, Marea Britanie, în ţările din Uniunea Europeană, Australia, Noua Zeelandă, Canada, Hong Kong, Thailanda şi Mexic.

Pe cutiile multor produse de acest tip nu scrie că ar fi vreun strop din vreun anorexigen în componenţa pastilelor, ci doar extracte din plante. Numai că la produsele încadrate în categoria suplimentelor alimentare, nu a medicamentelor, producătorul nu este obligat să facă publice toate îngredientele. Astfel, Ana şi ceilalţi care îl consumă "dupa ureche" îşi joacă sănătatea la ruletă.

Citeşte mai multe despre pastilele de slăbit pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici