Tinerii care fac sport au un loc de muncă mai bine plătit

Sportul pare a fi "remediul" universal, având beneficii nu doar pentru condiţia fizică sau asupra sistemul cardiovascular. Cercetătorii suedezi au descoperit că persoanele care fac minimum 90 de minute de sport pe săptămână obţin rezultate mai bune la testele cognitive decât restul, informează "Gândul".

85 afișări
Imaginea articolului Tinerii care fac sport au un loc de muncă mai bine plătit

Tinerii care fac sport au un loc de muncă mai bine plătit (Imagine: Gândul)

Mai mult, chiar şi în cazul perechilor de gemeni, care fac aceleaşi studii şi au acelaşi mod de viaţă, rezultatele testelor de inteligenţă au fost mult mai bune în cazul celor care îşi rezervau câteva zeci de minute de activitate fizică, pe zi.

Citeşte mai multe despre legătura dintre sport şi locul de muncă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici