Un cunoscut doctor face lumină cu privire la pericolul din alimentele pe care le consumăm zilnic: "Totul este otravă, nu există nimic neotrăvitor"

Dr Simona Tivadar a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre pericolul alimentelor modificate genetic.

2021 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut doctor face lumină cu privire la pericolul din alimentele pe care le consumăm zilnic: "Totul este otravă, nu există nimic neotrăvitor"

Dr. Simona Tivadar, despre pericolul din alimentele pe care le consumăm zilnic: "Totul este otravă, nu există nimic neotrăvitor"

Dr Simona Tivadar a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre pericolul alimentelor modificate genetic.

"Mâncaţi pomello? Nectarine? Sunt modificate genetic. Vi se par periculoase? Eu cred că nu. Cuvântul genetic nu mi se pare înfricoşător. Dacă vă uitaţi la banana de acum mii de ani, nu arată ca cea de astăzi, a fost modificată genetic. Altoirea este un procedeu de modificare genetică. Grâul pe care îl mâncăm azi este modificat genetic. Porumbul, la fel! Foarte multă lume se informează de pe internet. E suficient să scrii cuvântul verde sau sănătos, sau natural şi intri pe tot felul de pagini şi citeşti tot felul de lucruri, care mai de care mai incredibile! Aşa se face informarea azi…. Eu, de pildă, vreau să citesc articole semnate. Cu nume şi prenume. Cu specializare lângă nume. Da, atunci e credibil. Dar tu… ”

Citeşte continuarea pe ONE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici