Un magazin Apple din Zurich a fost evacuat după ce o baterie de telefon s-a supraîncălzit şi a rănit un angajat

Supraîncălzirea unei baterii de iPhone a dus la rănirea unui angajat şi la evacuarea a 50 de clienţi dintr-un magazin Apple situat în Zurich, potrivit Reuters.

410 afișări
Imaginea articolului Un magazin Apple din Zurich a fost evacuat după ce o baterie de telefon s-a supraîncălzit şi a rănit un angajat

Un magazin Apple din Zurich a fost evacuat după ce o baterie de telefon s-a supraîncălzit şi a rănit un angajat

Poliţia din Zurich a transmis că incidentul a avut loc în timp ce angajatul îndepărta bateria, aceasta supraîncălzindu-se şi provocându-i arsuri angajatului.

„În acelaşi timp, magazinul a fost împânzit de fum, ceea ce a dus la evacuarea a 50 de clienţi şi angajaţi”, potrivit declaraţilor poliţiei.

Şapte persoane au avut nevoie de tratament medical, dar nu au fost transportaţi la spital.

Specialiştii de la criminalistică încearcă să determine cauza incidentului.

Samsung, principalii concurenţi ai companiei Apple în materie de smartphone-uri, a avut parte de o serie de incidente similare, care au condus la retragerea modelului Note 7 de pe piaţă, după ce mai mulţi clienţi au indicat că supraîncălzirea bateriei a dus la explozii şi chiar la răni grave. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici