Un vaccin contra tuberculozei ar putea ajuta în lupta cu Covid-19. Studiile clinice au dat rezultate încurajatoare

  • Un vaccin contra TBC-ului ar putea ajuta în lupta cu Covid-19
  • Studiile clinice au arătat că vaccinul stimulează sistemul imunitar
  • Australia, Olanda, Spania şi Brazilia sunt implicate în acest demers
557 afișări
Imaginea articolului Un vaccin contra tuberculozei ar putea ajuta în lupta cu Covid-19. Studiile clinice au dat rezultate încurajatoare

Sursa foto: profimedia

Un vaccin împortiva tuberculozei administrat de mai mult de o sută de milioane de copii în fiecare an ar putea ajuta adulţii să lupte împotriva Covid-19. Studiile au arătat că vaccinul stimulează sistemul imunitar, conform Sky News.

Circa 10.000 de oameni din Marea Britanie vor fi recrutaţi pentru a vedea dacă într-adevăr vaccinul contra TBC-ului ar putea ajuta oamenii să lupte împotriva coronavirusului. Asta până când se vor găsi vaccinuri mai eficiente.

Australia, Olanda, Spania şi Brazilia sunt implicate în acest demers.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici