Vaccinul finanţat cu 388 milioane $ de Bill Gates intră în faza de testare umană. Ce ţară efectuează experimentul

  • Novavax începe testarea unui vaccin anti-coronavirus în Australia
  • Bill Gates a finanţat Novavax cu 388 milioane $
  • Bill Gates este ţinta anti-vacciniştilor şi a teoriilor conspiraţioniste care spun că acesta vrea să "îi microcipeze pe oameni prin vaccinare"
29920 afișări
Imaginea articolului Vaccinul finanţat cu 388 milioane $ de Bill Gates intră în faza de testare umană. Ce ţară efectuează experimentul

Vaccinul finanţat cu 388 milioane $ de Bill Gates intră în faza de testare umană. Ce ţară efectuează experimentul

Compania farmaceutică americană Novavax, cu sediul în Maryland, va începe testarea unui vaccin anti-coronavirus pe 130 de voluntari australieni, scrie Fox News.
 
Miliardarul şi filantropul Bill Gates, fondator al Microsoft, a finanţat iniţiativa cu 388 milioane dolari prin intermediul Coalition for Epidemic Preparedness and Innovation (CEPI).
 
"Administrarea vaccinului primilor participanţi este un pas înainte, care ne aduce mai aproape de obiectivul de a învinge această pandemie de COVID-19", a declarat Stanley Erck, CEO Novavax.
 
Un sondaj efectuat în Australia, ţară în care va avea loc testarea, a relevat faptul că 1 din 8 cetăţeni îl văd pe Bill Gates ca fiind în legătură cu apariţia coronavirusului.

Bill Gates, vizat de teoriile conspiraţiei: "Vrea să reducă populaţia"

Miliardarul Bill Gates este ţinta unor teorii ale conspiraţiei distribuite masiv pe reţelele de socializare. Conspiraţioniştii susţin că fondatorul Microsoft are un plan de "depopulare", dar şi de faptul că vrea să îi microcipeze pe cei vaccinaţi.
 
Pe lângă Novavax, o altă companie americană, Moderna, testează un potenţial vaccin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici