VIDEO Adevărul a ieşit la iveală. Din ce sunt făcuţi, cu adevărat, cartofii prăjiţi de la McDonald's

Sunt delicioşi, dar cât de sănătoşi sunt cartofii prăjiţi de la McDonald's? Grant Imahara, gazdă a emisiunii MythBusters, a mers în halele companiei, pentru a demonta mitul potrivit căruia mâncarea de la McDonald’s „rezistă” chiar şi câţiva ani.

32449 afișări
Imaginea articolului VIDEO Adevărul a ieşit la iveală. Din ce sunt făcuţi, cu adevărat, cartofii prăjiţi de la McDonald's

VIDEO Adevărul a ieşit la iveală. Din ce sunt făcuţi, cu adevărat, cartofii prăjiţi de la McDonald's

Cartofii prăjiţi serviţi de cei de la McDonald’s au dat naştere la numeroase controverse de-a lungul timpului. În plus, toate imaginile şi filmuleţele de pe internet, potrivit cărora mâncarea de la McDonald’s „rezistă” chiar şi câţiva ani, parcă îţi taie de tot cheful de a gusta din preparatele consumate zilnic în cantităţi uriaşe de o lume întreagă.

Cu scopul de a pune capăt speculaţiilor, reprezentanţii companiei McDonald’s i-au permis lui Grant Imahara, gazdă a emisiunii MythBusters, să filmeze în interiorul halelor companiei, unde sunt produşi renumiţii cartofi şi să arate tuturor din ce sunt făcuţi cartofii prăjiţi .

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici