Vrei să slăbeşti? Lucrează la apetit!

Este greu să ţii o dietă atunci când simţi că ai manca tot frigiderul! Există însă soluţii! Iată ce poţi face ca să îţi reduci pofta de mâncare.

30 afișări
Imaginea articolului Vrei să slăbeşti? Lucrează la apetit!

Vrei să slăbeşti? Lucrează la apetit!

1. Bea apă! Fără să îţi dai seama, ai senzaţia că îţi este foame când, de fapt, organismul îţi cere apă. Esti deshidratat! Ar trebui să bei 8 pahare de apă pe zi, şi chiar mai mult dacă faci sport. Adaugă şi câteva picături de zeamă de lămâie în apă - taie pofta de mâncare.

2. Respectă programul de somn! Dormi între 6 şi 8 ore pe noapte, cel puţin. Dacă nu o faci, corpul tău se va simţi slăbit şi îţi va cere de mâncare ca să îşi încarce bateriile. Ca să ai parte de un somn odihnitor, evită să bei cafea în partea a doua a zilei.

3. Ia vitamine zilnic. Cateodaă, pofta mare de mâncare este cauzată şi de faptul că sunt anumite carenţe în corpul tău. Lipsa nutrienţilor din organism te face să simţi o senzaţie de foame.

Citeşte mai multe despre reducerea apetitului pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici