Vrei tinereţe fără bătrâneţe? Încearcă criosauna, la minus 180 de grade - VIDEO

Criosauna sau terapia prin frig este ultima fiţă în materie de tratamente corporale. Ca şi la sauna la cald, în criosauna trebuie să intri în lenjerie intimă, la temperaturi între -120 şi -180.

389 afișări
Imaginea articolului Vrei tinereţe fără bătrâneţe? Încearcă criosauna, la minus 180 de grade - VIDEO

Vrei tinereţe fără bătrâneţe? Încearcă criosauna, la minus 180 de grade

Cei care au adus criosauna în România susţin că acest tip de tratament reduce celulita şi greutatea corporală. La fiecare procedură se pot "arde" peste 1000 kcal, ceea ce înseamnă că după o serie de 20 - 30 proceduri, greutatea corpului poate scade cu 7-10 kg.

După criosaună se obţine o regenerare naturală a celulelor, adică un organism mai tânăr, se stimulează sistemul imunitar, se reglează activitatea hormonală şi metabolismul, se îmbunătăţesc funcţiile sexuale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici