WhatsApp, după 10 ani de la lansare. Cum arata prima versiune. Evoluţia este remarcabilă | FOTO, VIDEO

WhatsApp a împlinit 10 ani de la lansare, iar în acest timp a ajuns să fie una dintre cele mai de succes aplicaţii de mesagerie.

1053 afișări
Imaginea articolului WhatsApp, după 10 ani de la lansare. Cum arata prima versiune. Evoluţia este remarcabilă | FOTO, VIDEO

WhatsApp, la 10 ani de la lansare. Cum arata prima versiune. Evoluţia este spectaculoasă | FOTO, VIDEO

La ceas aniversar, WhatsApp a publicat un videoclip în care prezintă modul în care aplicaţia ajută oamenii din întreaga lume să comunice, dar şi un grafic în care este prezentată pe scurt evoluţia serviciului.

Aplicaţia WhatsApp a fost lansată pe iOS şi Android în 2009 pe 24 februarie. Aceasta oferea funcţionalitate de bază, doar mesajele text fiind prezente pentru început. Abia în luna decembrie a apărut opţiunea de a trimite fotografii şi clipuri video, scrie go4it.ro.

În 2010, WhatsApp a primit posibilitatea de a trimite geolocaţia prin mesaj, în timp ce în 2011 au apărut grupurile de chat. Tot atunci au fost înregistrate aproximativ 1 miliard de mesaje trimise prin intermediul serviciului în fiecare zi.

Citeşte continuarea articolului pe go4it.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici