Simona Halep a fost aleasă cea mai bună jucătoare din lume, în 2018

  • În drumul către finala de la Roland Garros, Halep le-a eliminat pe Kerber şi Muguruza
  • Nicio altă jucătoare din circuit nu a reuşit două finale de Grand Slam în 2018
  • Halep s-a accidentat în turneul de la Beijing
664 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost aleasă cea mai bună jucătoare din lume, în 2018

Simona Halep a fost aleasă cea mai bună jucătoare din lume, în 2018

În urmă cu doi ani, Simona Halep a fost desemnată jucătoarea anului de WTA. 

2018 a fost de top pentru Halep. După două finale pierdute la Roland Garros (2014) şi Australian Open în acelaşi an, a reuşit să câştige primul trofeu de Grand Slam la Paris, într-o finală cu Sloane Stephens (SUA).

Pe lângă Roland Garros, Halep a fost în formă şi în turneele de Masters. Cu trofee la Shenzhen, Montreal, şi finale la Roma şi Cincinnati, aceasta a dominat clasamentul WTA tot sezonul.

O accidentare a forţat-o să-şi încheie parcursul mai devreme. Nu a putut participa la Turneul Campioanelor din Singapore, unde s-a calificat pentru a cincea oară la rând.

A terminat cel mai bun an din carieră pe primul loc, de unde n-a lipsit mai mult de patru săptămâni, cu 46 de victorii şi 11 înfrângeri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici