Avertizare METEO. Vremea se înrăutăţeşte brusc. Cod galben de furtuni în toată ţara

  • Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de furtună pentru majoritatea judeţelor din ţară
  • În următoarele trei zile instabilitatea atmosferică va fi accentuată
  • Temperaturile sunt mai scăzute decât normalul perioadei
3104 afișări
Imaginea articolului Avertizare METEO. Vremea se înrăutăţeşte brusc. Cod galben de furtuni în toată ţara

Avertizare METEO. Vremea se înrăutăţeste brusc. Cod galben de furtuni în toată ţara

 

ANM a emis un cod galben de furtună pentru majoritatea judeţelor din ţară. Ne putem aştepta la căderi de grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată a vântului. 

Tot în cursul zilei de astăzi, ANM a emis o informare de instabilitate atmosferică în toată ţara, valabilă până la data de 27 mai. Ploile vor avea caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15 – 25 l/mp şi pe arii restrânse 30 – 40 l/mp.Meteorologii precizează că vremea se va menţine instabilă pe tot parcursul acestei săptămâni, în majoritatea regiunilor.

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai coborâte decât cele normale perioadei.Astfel, în special din orele amiezii în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte, apoi local şi în restul ţãrii, cu precãdere în sud şi în nord-est vor fi perioade cu înnorãri temporar accentuate, averse, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, iar pe suprafeţe mici vijelii şi posibile cãderi de grindinã.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici