Candidat independent, în lacrimi la televizor după ce a aflat că a primit numai 5 voturi, deşi familia sa are 9 membri: ”Mă simt trădat” | VIDEO

Un candidat independent la alegerile legislative din statul indian Punjab, a izbucnit în plâns în faţa camerelor de luat vederi după ce a aflat, în urma rezultatelor iniţiale, că a fost votat de doar 5 oameni, în contextul în care numai familia lui numără 9 persoane cu drept de vot. Totuşi, supărarea lui a fost prematură, rezultatele finale arătând că numărul simpatizanţilor săi este mult mai mare.

10409 afișări
Imaginea articolului Candidat independent, în lacrimi la televizor după ce a aflat că a primit numai 5 voturi, deşi familia sa are 9 membri: ”Mă simt trădat” | VIDEO

Candidat independent, în lacrimi la televizor după ce a aflat că a primit numai 5 voturi, deşi familia sa are 9 membri: ”Mă simt trădat” | VIDEO

Neetu Shuttern Wala, care a candidat în circumscripţia electorală Jalandhar, afirma, cu ochii în lacrimi, că se simte trădat de propria familie, după ce rezultatele iniţiale arătau că a primit numai 5 voturi, deşi familia sa numără 9 membri. Presa indiană a relatat această întâmplare drept ”cea mai mare poveste din istoria alegerilor” indiene.

”Domnule, eu am în familie 9 membri cu drept de vot. Am primit numai 5 voturi din partea lor. Mă simt trădat”, a spus bărbatul reporterului.

Neetu susţine că nu va mai participa în viaţa lui în vreo cursă electorală, motivând că ”nu mai are niciun rost”, dacă oamenii nu-l susţin.

Totuşi, peste câteva zile de la interviu, Neetu a aflat că supărarea sa a fost prematură. După ce Comisia Electorală a publicat rezultatele finale, presa a arătat că bărbatul a reuşit să primească 856 de voturi, terminând pe locul 19 din cei 20 de candidaţi în circumscripţia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici