Carlo Bonomi, preşedintele Assolombarda, avertizează: "Ne vom îndrepta spre o economie de război!"

În cadrul unei conferinţe de la Roma, Carlo Bonomi a vorbit despre situaţia economică din Italia afectată de pandemia de coronavirus.

2654 afișări
Imaginea articolului Carlo Bonomi, preşedintele Assolombarda, avertizează: "Ne vom îndrepta spre o economie de război!"

Carlo Bonomi, preşedintele Assolombarda, avertizează:"Ne vom îndrepta spre o economie de război!"

 

"În primul rând, pentru a reveni la normal am decis să închidem toate afacerile în zona Lombardiei şi ,de sigur, în tot restul Italiei, cu conştientizarea faptului că multe dintre aceste companii nu se vor redeschide niciodată. Când vom ieşi din acest coşmar, Italia se va îndrepta spre o economie de război" , a spus Carlo Bonomi.
 
De asemenea, preşedintele Asociaţiei Assolombarda este de părere că dacă oamenii sunt nevoiţi să muncească, să o facă în cele mai sigure condiţii de lucru, asigurate de companiile la care sunt angajaţi.
 
"Suntem în contact constant şi constructiv cu premierul Giuseppe Conte. Companiile au la dispoziţie tehnologia şi capacitatea organizaţională de a configura un sistem de urmărire a contagiunilor, pentru a-i proteja pe cei mai expuşi.Dacă în câteva zile se creează noi unităţi de terapie intensivă, aceasta se datorează întreprinderilor şi întreprinzătorilor individuali privaţi pentru a sprijini sănătatea noastră. Aş dori să adaug că multe companii îşi transformă producţia pentru a sprijini asistenţa medicală." , a mai spus Bonomi.
 
În Italia sunt 59.138 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, 5.476 de decese şi 7.024 de vindecări.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici