Carmen Dan, înaintea CExN al PSD: Guvernul este politic; aşteptăm decizia partidului

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a precizat, luni, înaintea CExN al PSD, întrebată despre eventualitatea de a renunţa la funcţie şi despre rezolvarea crizei din partid, că Guvernul este unul politic şi că aşteaptă decizia partidului.

328 afișări
Imaginea articolului Carmen Dan, înaintea CExN al PSD: Guvernul este politic; aşteptăm decizia partidului

Carmen Dan, înaintea CExN al PSD: Guvernul este politic; aşteptăm decizia partidului

„Aşa cum am spus şi ultima dată, când am discutat despre aceasta, Guvernul este un politic. Aşteptăm decizia partidului”, a precizat Carmen Dan.

Comitetul Executiv al PSD s-a întrunit, luni, de la ora 16:00, la sediul partidului din Kiseleff, pentru a tranşa situaţia premierului Mihai Tudose, iar liderii partidului vor decide dacă îi vor retrage sprijinul politic.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici