Caz neobişnuit. Două femei şi cei cinci copii ai lor au fost găsiţi ascunşi într-o peşteră, în munţi

  • Mamele şi copiii lor locuiau într-un cort, în peşteră, şi aveau provizii de mâncare şi apă
  • Femeile le-au spus poliţiştilor că au plecat în munţi din motive religioase
  • Cei şapte au fost daţi dispăruţi de către familii, în urmă cu aproape două săptămâni
3736 afișări
Imaginea articolului Caz neobişnuit. Două femei şi cei cinci copii ai lor au fost găsiţi ascunşi într-o peşteră, în munţi

Caz neobişnuit. Două femei şi cei cinci copii ai lor au fost găsiţi ascunşi într-o peşteră, în munţi

Şapte persoane, printre care cinci copii, care au fost date dispărute în urmă cu aproape două săptămâni, în Vâlcea, au fost găsite de jandarmii montani, într-o peşteră.

Este vorba despre două mame, una din judeţul Olt, cealaltă din oraşul Drăgăşani, şi copiii lor. Familiile i-au dat dispăruţi pe 8 martie.

Iar astăzi, după trei ore de căutare, jandarmii i-au găsit într-o peşteră din apropierea Mănăstirii Stănişoara.Cu toţii locuiau într-un cort şi aveau provizii de mâncare şi apă.

Femeile le-au spus poliţiştilor că şi-au dus copiii în munţi din motive religioase.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici