COMENTARIU Sorin Avram | Ciolacu, câştigătorul concursului ”iUmor involuntar”

1491 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram | Ciolacu, câştigătorul concursului ”iUmor involuntar”

Dacă s-ar organiza un concurs de glume la un cămin cultural din judeţul Buzău, probabil că liderul PSD, Marcel Ciolacu, ar obţine măcar o diplomă de participant. Nu locul I sau locul II, pentru că, după un pahar, localnicii fac glume mult mai bune decât domnul Ciolacu care, nefăcând opoziţie aşa cum ar trebui, îşi umple timpul cu postări pe Facebook sau cu declaraţii de presă care se doresc a fi comice.

După anunţul Patriarhiei referitor la cum va avea loc slujba de Paşte în acest an, anunţ făcut după întâlnirea organizată de Secretariatul de Stat pentru Culte la sediul Guvernului, Marcel Ciolacu a declarat: „Am înţeles că avem şi veşti bune de la Guvern. O veste extraordinară: au aflat românii că nu se mută nici ora Învierii şi au totuşi voie să meargă la biserică”.

Acelaşi Marcel Ciolacu ar avea, însă, un succes mult mai mare şi poate chiar ar lua premiul I la un concurs gen ”iUmor involuntar” cu următoarea zicere: „Nu vreau să-l dezmint pe Klaus Iohannis, care spunea că Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Îl anunţ oficial că la trei luni de la formarea Parlamentului acesta nu mai reflectă realitatea. Dacă mergem mâine la vot vom avea altă structura a Parlamentului. Lucrurile s-au întors foarte repede. PSD e pregătit în orice moment să guverneze şi este pregătit să-şi asume guvernarea, are specialişti pregătiţi la orice oră din zi şi din noapte”. Îl şi văd pe Klaus Iohannis sunând retragerea pentru a face loc la guvernare PSD. Îl şi văd pe preşedintele României cerându-i Guvernului Său să capituleze şi coaliţiei PNL- USRPLUS - UDMR să provoace alegeri anticipate şi chiar să facă propagandă pentru PSD, pentru ca partidul condus de Marcel Ciolacu să revină la putere.

Ştim că nu a mutat nimeni ora Învierii. Am aflat-o de la Marcel Ciolacu. Însă, domnul Ciolacu oare ştie nu ora, ci măcar anul în care se va produce învierea PSD? Ei, asta cu învierea PSD poate fi o glumă bună atâta vreme cât la şefia partidului se află glumeţul Ciolacu şi cei care râd cu gura până la urechi de poantele sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici