Contestaţia formulată de Liviu Dragnea la executarea primită în dosarul Referendumului, RESPINSĂ

Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a respins, luni, contestaţia de executare formulată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în dosarul Referendumului, cauză în care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

6638 afișări
Imaginea articolului Contestaţia formulată de Liviu Dragnea la executarea primită în dosarul Referendumului, RESPINSĂ

Contestaţia formulată de Liviu Dragnea la executare în dosarul Referendumului, RESPINSĂ

Contestaţia a fost respinsă ca nefondată. Decizia este definitivă.

Liviu Dragnea a contestat, printr-o cale extraordinară de atac, decizia definitivă de condamnare. Preşedintele PSD fost condamnat definitiv pe 22 aprilie 2016 la doi ani de închisoare cu suspendare.

Instanţa supremă a motivat decizia prin care acesta a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare în dosarul privind fraude la referendum, judecătorii susţinând că liderul PSD a ales să îşi folosească "abuziv autoritatea şi influenţa" în partid "pentru a denatura rezultatul scrutinului".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici