Coreea de Sud lansează un proiect pilot pentru grădiniţe, cu roboţi în miniatură, „Alpha Mini”

  • Seul a lansat un proiect pilot pentru a implementa roboţi în miniatură ca instrumente educaţionale.
  • 300 de grădiniţe din Seul au primit în clasa lor „Alpha Mini”.
  • Roboţii au înălţimea de 24,5 centimetri, pot dansa, recita poveşti şi chiar să cânte karaoke.
223 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud lansează un proiect pilot pentru grădiniţe, cu roboţi în miniatură, „Alpha Mini”

FOTO avatarion.ch

Seul a lansat un proiect pilot pentru a aduce roboţi în miniatură ca „instrumente educaţionale” în grădiniţe şi pentru a ajuta, potrivit guvernului, să pregătească următoarea generaţie pentru un viitor high-tech, o mişcare în concordanţă cu anunţul lor recent de a deveni „primul oraş metavers” .
 
300 de grădiniţe din Seul au primit în clasa lor „Alpha Mini”, robotul în miniatură. Obiectivul este educativ, dar vizează şi familiarizarea copiilor cu „un viitor de înaltă tehnologie”. Roboţii au înălţimea de 24,5 centimetri, pot dansa, recita poveşti, poate cânta karaoke şi poate preda mişcări kung fu copiilor.
 
„Roboţii stimulează creativitatea copiilor”, a declarat profesorul Byun Seo-yeon pentru AFP în timpul unei vizite la grădiniţa din Seul. Robotul poate clipi, iar pupilele sale se dilată şi formează o inimă atunci când se iniţiază o conversaţie cu el.
 
Camera de pe cască face fotografii care sunt trimise instantaneu pe tableta profesorilor pentru vizualizare şi analiză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici