Dan Barna, după schimbarea Guvernului: Ţara va scăpa de „spiritul lui Liviu Dragnea” abia după alegerile prezidenţiale

Schimbarea Guvernului este un „rezultat grozav”, însă ţara va scăpa de „spiritul lui Liviu Dragnea” abia duminică, spune Barna. „Spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot şi se numeşte Viorica Dăncilă”, adaugă liderul USR.

490 afișări

Dan Barna a declarat, într-o conferinţă de presă la Constanţa, că oraşul de la malul mării este puternic.

Apoi, Barna a vorbit despre „spiritul lui Liviu Dragnea” care va fi prezent pe buletinul de vot de la alegerile de duminică.

„Contez pe constănţeni, pentru că e un municipiu puternic. Am văzut rezultatul la europarlamentare, există componentă activă (...) Ieri a fost un rezultat grozav, am scăpat de guvernul Dăncilă, dar scăparea de spiritul lui Liviu Dragnea se face şi duminică pentru că spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot şi se numeşte Viorica Dăncilă”, a declarat Dan Barna.

Luni, Executivul Orban a fost validat în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru”. Votul a fost unul secret, cu bile.

Premierul demis Viorica Dăncilă a spus, după învestirea Cabinetului Orban, că aceasta este o zi neagră pentru România, puterea executivă fiind preluată ilegitim.

 

Taguri:
barna,
dragnea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici