„Distanţare socială”, marca PSD. Ciolacu, fotografie de grup de peste opt persoane, în Moldova, în plină stare de alertă

  • Marcel Ciolacu a postat pe Facebook o fotografie de grup, în care protagoniştii nu respectă distanţarea socială şi nici numărul maxim admis de persoane.
  • Întrebat în comentarii de ce nu poartă mască, liderul PSD a scris că este obligatorie doar în interior.
  • În fotografie apar mai mult de opt persoane, ceea ce contravine normelor prevăzute în legea stării de alertă.
2205 afișări
Imaginea articolului „Distanţare socială”, marca PSD. Ciolacu, fotografie de grup de peste opt persoane, în Moldova, în plină stare de alertă

„Distanţare socială”, marca PSD. Ciolacu, fotografie de grup în Moldova, în plină stare de alertă

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a afişat din nou fără mască, dar şi fără să păstreze distanţarea socială. 

El a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care este umăr la umăr cu mai mulţi lideri centrali şi locali ai partidului.

În imagine apar secretarul general al PSD, Paul Stănescu, liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, dar şi Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, protagonistul unui scandal pe plan local pentru că membrii PSD nu poată mască de protecţie

Chiar dacă masca nu este obligatorie în spaţii deschise, recomandarea autorităţilor este să se păstreze distanţa socială, întrucât alerta de epidemie de coronavirus este încă în vigoare.

Întrebat într-un comentariu de ce nu poată mască, Ciolacu a răspuns „Masca este obligatorie doar in spatii inchise. Ar fi bine, insa, daca s-ar publica totusi acel ordin in Monitorul Oficial dupa o saptamana....”.

În plus, în fotografie apare un grup mai mare de opt persoane, ceea ce contravine normelor prevăzute în legea stării de alertă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici