Doi hoţi au furat un condiment de peste 60.000 de dolari, dintr-un depozit din Londra. Valorează mai mult decât AURUL

Într-un depozit din estul Londrei doi hoţi au furat 10 kilograme de şofran, în valoare de 50.000 lire (61.825 de dolari), precizează The New York Post.

1411 afișări
Imaginea articolului Doi hoţi au furat un condiment de peste 60.000 de dolari, dintr-un depozit din Londra. Valorează mai mult decât AURUL

Doi hoţi au furat un condiment de peste 60.000 de dolari, dintr-un depozit din Londra. Valorează mai mult decât AURUL

Incidentul s-a petrecut în seara de 11 iunie, iar poliţia a postat imagini cu cei doi suspecţie care au pătruns în depozit şi au furat doar o cutie de 10 kilograme de şofran. 
 
Acest condiment este unul foarte scump şi valorează mai mult decât greutatea lui în aur, din cauza muncii necesare pentru recoltare, a explicat Poliţia Metropolitană din Londra, potrivit The New York
 
Sergentul Laura Mills a declarat că nu au fost făcute arestări din urma acestui furt şi face apel la toţi cetăţenii care deţin informaţii să nu ezite să înştiinţeze Poliţia. 
 
„Acesta este mijlocul de trai al cuiva, iar acest furt îi va afecta cu siguranţă afacerea. Victimele sunt furioase şi supărate să cineva le-a făcut acest lucru. Este important ca cei care sunt responsabili să fie prinşi, iar condimentul să revină la proprietarul lor de drept”, a spus Mills.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici