Dragnea: Sper ca demisia lui Ungureanu de la SIE să nu facă parte dintr-un război politic subteran

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris, luni, pe Facebook, că speră ca demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu de la şefia SIE să nu facă parte dintr-un război politic subteran, susţinând că opinia publică trebuie să ştie care au fost motivele reale care au dus la acest act.

886 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Sper ca demisia lui Ungureanu de la SIE să nu facă parte dintr-un război politic subteran

Dragnea: Sper ca demisia lui Ungureanu de la SIE să nu facă parte dintr-un război politic subteran

”O demisie e o demisie şi nu o comentez! Sper ca acest act să nu facă parte dintr-un război politic subteran. E foarte important ca serviciile de informaţii să nu fie implicate în lupta politică”, a scris Dragnea pe Facebook.

El a precizat că a luat act de demisie din presă.

”Opinia publică din România trebuie să ştie care au fost motivele reale care au dus la această demisie din partea domnlui Mihai Răzvan Ungureanu. Dacă au fost motive strict personale, atunci e în regulă, dar dacă au fost alte motive, care ţin de buna funcţionare a acestui serviciu atunci Comisia de control a SIE ar trebui să fie informată, pentru că e vorba de o instituţie importantă a statului”, a adăugat liderul social-democrat.

Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE, iar demisia a fost acceptată de preşedintele Klaus Iohannis, urmând ca interimatul să fie asigurat de Silviu Predoiu, a precizat luni, pentru MEDIAFAX, prutătorul de cuvânt al preşedintelui Mădălina Dobrovolschi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici