Video Elena şi Alina şi-au cumpărat apartament de pe internet

  • Elena şi Alina şi-au cumpărat apartamente care erau vândute online.
  • Rezidenţiale în vremea coronavirusului: oamenii cumpără case fără să le vadă.
  • Costurile zero la întreţinere şi turul virtual conving cumpărătorii
2774 afișări

Nu mai avem mult până când curierul ne va livra la uşă până şi actele de vânzare cumpărare ale unui case. Elena şi Alina şi-au cumparat fiecare câte un apartament, de pe internet. Au văzut câteva imagini şi un tur virtual. Dar cam atât.

Traiul într-o ţară străină şi frica de noul coronavirus le-a reactivat dragostea de neam şi glie.  Alina, care locuieşte în Italia, spune că a cumparat apartamentul, intr-un bloc nefinalizat, de frică să nu se vândă toate. Iar Elena, momentan stabilită în Spania, şi-a dorit o casă în ţara natală, şi n-a mai avut răbdare. Aşa că a comandat-o, practic, cu un click, de pe net.

Elena: ”Este o decizie grea. Eu urmaresc proiectul de ceva timp, pe reţelele de socializare instagram facebook prima oara am vazut o postare în care se evideţia metoda lor ecofriendly din cauza pandemiei nu am reuşit sa ajung în ţara. Ce mi-a câstigat increderea a fost transparenţa lor.”

Gabriel Focşăneanu – dezvoltator imobiliar: ”Proiectul foloseşte numai resurse regenerabile, primul ansamblu de blocuri verzi din România, fără gaze, nu poluează. O data cu inceperea pandemiei am dat startul la ceva prezentari online. Am vazut foarte multi clienti din afara României.”

Alina: ”Nu pot să ma deplasez în Romania acum. Mi-a plăcut si am zis să nu cumva să ... ca ştiţi că se vând foarte repede şi am zis să-l iau acum cât am ocazia. Cu siguranta aş fi venit să îl văd daca nu era problema cu pandemia.  Apartamentul pe care l-am achizitionat eu este cu finalizare la sfarsitul anului, dacă o să fie totul bine.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici